Het kook- en inspiratieboek Zo smaakt Almeerse weelde is genomineerd voor een bijdrage van het Rabobank Coöperatiefonds. Met deze bijdrage wordt het mogelijk om het project te realiseren.

Almeerse weelde is een initiatief van Almeerders die gepassioneerd en ambachtelijk bezig zijn met voedsel uit hun omgeving. Zo zijn er jammakers, koekenbakkers, bierbrouwers, notenrapers, noem maar op. Zij maken gebruik van producten van Almeerse akkers, bossen, plantsoenen, volkstuinen en achtertuinen.

In het boek Zo smaakt Almeerse weelde komen interviews met deelnemers, ambachtelijke recepten en verborgen vindplaatsen. Via het boek maakt u kennis met de mensen die passie hebben voor de natuur en voor de producten. Het doel is om andere Almeerders bewust te maken van wat hun directe omgeving aan voedsel te bieden heeft.

Leden van de Rabobank kunnen tot 1 juli hun stem online uitbrengen via de beveiligde omgeving van internetbankieren. Het boek valt in de categorie Natuur en Landbouw. Ga naar de website van de Rabobank Almere, Coöperatiefonds, categorie Natuur en Landbouw en breng uw stem uit op De smaak van Almeerse weelde!

Bedankt alvast!