raamtekstvoorhuissmalLIn het Voorhuis van de Stadsboerderij zijn er ruimtes ingericht voor uiteenlopend gebruik. In de boerderijkeuken kunnen schoolklassen, bedrijven en particulieren terecht voor lessen en workshops.

De opkamer biedt mogelijkheden voor presentaties en overleg. Deze ruimte is te huur voor vergaderingen, al dan niet met een door Maria Kookt verzorgde lunch of diner.

De sfeervolle tuinkamer is bedoeld voor ontmoeting, ontspanning en studie. Op de verdieping is de kleinschalige kinderopvang Kyra gevestigd.

Kinderopvang Kyra

Kleinschalig, biologisch, liefdevol, antroposofisch, huiselijk, een hechte band: dé kernwoorden van Kinderopvang Kyra. Kyra biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.  Het kleinschalige kinderdagverblijf heeft twee groepen op de Stadsboerderij: eentje op de Kemphaan en een op Vliervelden.

Er is per dag plek voor maximaal 10 kinderen per groep, begeleid door ervaren en betrokken leidsters.

Zo zorgen zij voor een veilige en warme plek waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, elkaar echt leren kennen en zich helemaal thuis en veilig voelen. De kinderen spelen veel buiten in de natuur en op de Stadsboerderij genieten ze mee van het leven op de boerderij, en beleven ze de seizoenen intens mee! Voor meer informatie, zie www.kinderopvang-kyra.nl

Andere gasten

Vele bedrijven en andere groepen weten de weg naar het Voorhuis inmid

dels te vinden. Er worden kookworkshops en -lessen gehouden, stichtingen en ondernemers vinden er een vergaderplek, er wordt yogales gegeven en elk jaar vinden de Flevo Campus Summer School en de zomertheaterweken van Suburbia plaats op de Stadsboerderij.

Voor informatie over verhuur van de ruimtes kunt u contact opnemen met Tineke, 06 15 13 18 49. In het weekend wordt het Voorhuis niet verhuurd.

VH1   VH2   VH3   VH4   VH5   VH6