Erf Vliervelden

Op en rondom erf Vliervelden wordt er gewerkt en gewoond. Verschillende ondernemers hebben er hun bedrijf gestart: 

Pluktuin Vliervelden

Vliervelders Reg en Dianne beheren sinds 2020 de prachtige, kleur- en geurrijke Pluktuin Vliervelden. De boeketten zijn elke zaterdag te koop op de biologische Boerenmarkt op erf Kemphaanpad, en abonnees kunnen hun eigen boeket plukken. Voor meer informatie of het afsluiten van een pluktuinabonnement kunt u contact opnemen via vlierveldenpluktuin@gmail.com.

Nature Access 4 all

Jos Bregman maakt met zijn Nature Access 4 All objecten van hout, en vertelt verhalen over het bos, de natuur en de herkomst van het hout. Via hout brengt Jos het publiek in contact met het grote verhaal van de natuur. 

Odin boerderijwinkel en Foodcafé

Voor uw biologische boodschappen komt u naar boerderijwinkel Odin Almere Vliervelden. Naast de winkel is het gezellige Odin Foodcafé gevestigd, waar u terechtkunt voor warme en koude dranken, belegde broodjes en heerlijke biologische taartjes. Het foodcafé is van maandag t/m zaterdag geopend,  actuele openingstijden vindt u op de website van Odin.

Kinderopvang Kyra 

Kleinschalig, biologisch, liefdevol, antroposofisch, huiselijk, een hechte band: dé kernwoorden van Kinderopvang Kyra. Kyra biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kleinschalige kinderdagverblijf heeft twee groepen op de Stadsboerderij: eentje boven de Odin boerderijwinkel op erf Vliervelden, en een in het Voorhuis aan het Kemphaanpad .

Er is per dag plek voor 10 kinderen per groep, begeleid door ervaren en betrokken leidsters. Zo zorgen zij voor een veilige en warme plek waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, elkaar echt leren kennen en zich helemaal thuis en veilig voelen. De kinderen spelen veel buiten in de natuur en op de Stadsboerderij genieten ze mee van het leven op de boerderij, en beleven ze de seizoenen intens mee!

Voor meer informatie, zie de website van Kinderopvang Kyra.

Timmer Thijs

Reg pluktuin